Entrem en una nova fase de l’obra de construcció de l’ampliació de l’Hospital del Mar

Entrem en una nova fase de l’obra de construcció de l’ampliació de l’Hospital del Mar

El passat 13 de setembre van començar els treballs de construcció de les pantalles de formigó que han de permetre iniciar l’excavació de la zona on s’aixecarà el nou edifici.

L’obra de construcció de la segona fase de l’ampliació de l’Hospital del Mar ha entrat en una nova fase amb l’inici dels treballs de les pantalles que han de permetre realitzar l’excavació de l’àrea on es construirà el nou edifici. La maquinària necessària ja està funcionant i s’han disposat dues màquines pantalladores per tal de millorar el rendiment de l’obra.

La primera part d’aquests treballs té una durada prevista d’un mes i després es farà l’ancoratge de les pantalles de formigó, pas previ a l’inici de l’excavació de la zona on s’aixecarà el nou edifici. D’aquesta manera, es consolidarà el terreny i es podrà arribar a la futura planta -2, el que comporta l’extracció de 43.000 m3 de terres. A la vegada, caldrà ubicar setze punts de bombeig d’aigua per aconseguir reduir el nivell freàtic, bombejant més d’un milió de m3 d’aigua. Es preveu acabar el moviment de terres al voltant del 28 de novembre.

En total, l’obra de la segona fase de l’ampliació del centre té una durada de 24 mesos i permetrà sumar més de 20.000 m2 de superfície a l’hospital.

Si voleu més informació sobre el projecte d’ampliació de l’Hospital del Mar, podeu consultar la pàgina web https://futurhospitaldelmar.cat/

O veure el vídeo sobre el Futur Hospital del Mar https://youtu.be/8MPAaxcNnEw

No Comments

Post A Comment